WAT DOEN WE?


FOTOGRAFEN

​De programmacommissie van de fotogroep verzorgt de meeste avonden. Daarnaast is er volop ruimte voor inbreng door de leden, bv een presentatie, een reisverslag, een gebruikerservaring over een nieuw aangekocht programma, enz. enz.  

Ook wordt er aandacht besteed aan nieuwe foto-artikelen die op de markt zijn verschenen. Regelmatig worden uitstapjes georganiseerd. Alle leden mogen 12 van  hun beste werken presenteren in de 
ledengalerij op deze website.

FILMERS DOENWE 3
FILMERS DOENWE 2
FILMERS DOENWE 4
FILMERS DOENWE 1
FILMERS DOENWE 5
FOTOGR ACTIE 3
FOTOGR ACTIE 1
FOTOGR ACTIE 4
FOTOGR ACTIE 2

FILMERS

Bij onze  filmgroep worden er naast de werkavonden, waar men met de camera of computer aan de slag gaat, ook regelmatig gastsprekers uitgenodigd. Filmdocenten, regisseurs, cameralieden en anderen ​die hun sporen met filmen hebben verdiend. ​Ook komen er enkele malen per jaar andere filmclubs hun producties laten zien. ​De Merwefilmers verzorgen zelf ook dergelijke avonden bij andere clubs.  Eén maal per jaar wordt er een interland gehouden, een festival waaraan 4 filmclubs deelnemen. Twee uit Belgie en twee uit Nederland. Hun films worden vertoond en besproken. De leden mogen filmpjes in de ledengalerij plaatsen op deze website.